ДОБРЕ ДОЈДОВТЕ ВО ГРАН КЛУБ

Идејата Гран Клуб беше за прв пат неврзано спомната уште пред 9 години, за во 2006 година да започне полека да се преточува во конкретен проект и реализација, а денес да претставува уникатно урбано спортско културно катче за билјард дисциплините и добрата забава.

Гранклуб започна со работа на 01.04.2010 година, како еден од многуте составни делови, подружница на друштвото Гранекспорт ДОО - Скопје.

Од 31 Август 2013 Гранклуб ја прошири својата услуга со отварањето на Pizza Lounge Bar. Добредојдени сте да го вкусите менито од салати, вкусни пици и палачинки.

НОВОСТИ
Live stream + Recorded video

II Турнир Гранклуб билијард лига- 9 ка

BilliardOn.com

Прв турнир во Гран Клуб лига

Старт на снукер лига 2017/18


НАСТАНИ
1 Септември 2017 - Промоција на Прирачник за снукер

16 Јули 2017 - Gran Summer Snooker Tournament

18 Јуни 2017 - Summer Combo Tournament

23 Мај 2017 - Најџел Бонд во Гранклуб

6 Мај 2017 - Gran Jack Snooker Championshp 2017